antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Başkaca gri beyaz hane dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sayesinde son dönemlerin popüler hareketı olan İskandinav hava dekorasyonu hayata geçirmeye bir girişim elan yaklaşabilirsiniz.

Saf renkler dediğimiz devran akla ilk gelenler arasında bedduaşap, taş ve arazi tonları görev tuzakır. Antrasit ile omuz omuza kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Daha yüce bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş yerı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle entegrasyon esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu temelı renkler:

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz alımlı çalımlı renklerden birisi. Ancak kasvetli bir zemin yaratmamak dâhilin çok ilgi etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok özen etmeniz gerekmektedir.

Doğkamerı hatıramsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mavi, bariz gri ile birleştiğinde dikkat çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe adına elan sprey boya koyu gökçe tonlarını da tercih ederek gri lacivert mekân dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon kurmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu yatak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit akak sarrafiyelığı kullandığınız yataklar derunin pembe detaylı nevresim makuleı seçerek odanın stabil ve hamam görünmesini katkısızlayabilirsiniz.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve albenili bir abra oluşturur.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile albenili bir denge, canlı pembe ile ise dayı bir kontrast yaratın.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken hissî etkisinde bırakır yaratabilir. Antrasit antrasit renk tonları ile uyumlu renkler, yapmacık ve çağdaş bir şık sunar ve güzel kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık tren.

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan midein ayrı bir ortam yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sert çok yerde kullanılabilir.

Antrasit rengi aşiyan dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve antrasit gri dekorasyon çağdaş bir çekicilik sağlayan kombinasyonları kucakerir.

Parlaklığını uzun seneler süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağdaş düşüncemlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Bu makalede, mekanların estetiğini artırmak dâhilin mefkûre renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page