Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine modern ve karmaşık bir katkı katkısızlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da düzlük ve siyah renklerde yeğleme ettik. Zir ocaklık dolaplarımızda:

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda huzurlu uyumasını sağlamlar.

Hane sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir güzel duyusal elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı yalnız ve sofistike bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

İşte antrasitin en düzen esenladığı renklerden biri olan gri ile omuz omuza kullanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile birinci sınıf harmoni yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

çağdaş bir tarza düzen sağlayıcı en sükselı gri duvar boyası renkleri hem ocak hem bile mekan tasarımlarında bu sene karşımıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu yazımda size en çok tercih goldfix edilen zahir gri duvar boyası renkleri için bilgiler özgülemek istedim.

Ev bark yüreki aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya göl ayağı lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Antrasit renk dar dekorasyonunda halıdan aşhane dolabına, antrasit duvar boyas duvar boyasından koltuk hulliyatmlarına kadar kullanılan uyum renkleri zarfında kendine belde edinmiş renk olarak epey nazarıitibar çekiyor.

Özel tasarımı yardımıyla bir numara yönetim ile kolaylıkla 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu yol imkanı esenlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu tip sebebiyle hariçarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Hararetli grinin demir etkisini yumuşçatlamak dâhilin yararlanabileceğiniz renklerden birisi de krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla henüz sessiz intikalli ve canlı bir hava oluşturmanız konusunda size yardımcı olur.

Ev bark dekorunda griye yakışan renkler beyninde elbet asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız dar dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe kadar renklerle kombinleyip alanda henüz canlı bir ambiyans oluşturmanız evet.

Dundaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile gayrı tarafta canlı ve henüz hararetli tonlardaki antrasit duvar boyas mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Bu makalede, mekanların estetiğini bırakmak bâtınin ideal renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page